I-cursusDe Internet-training 'Thuis voor de klas'

Schrijf je nu in voor dé training voor en door ouders die hun kinderen beter willen begeleiden bij het maken van hun huiswerk en het succesvol doorlopen van hun studie!

In 3 weken ontvang je 5 Masterclasses (en een 6e live-bonusclass), waarin ik je van alles leer over hoe je het studiebrein kunt activeren, wat werkt om je kind te motiveren en wat juist het omgekeerde effect heeft.

Hoe meld je je aan?
Je schrijft je in via het contactformulier en ontvangt een deelname-bevestiging en een factuur via e-mail.
De nieuwe cursus in deze serie is nog niet gepland, maar je kunt je nu alvast inschrijven!

Drie weken lang staat er elke donderdag- en maandagochtend een masterclass voor je klaar.

Via de mail ontvang je de link en de opdrachten die bij de les horen. Opdrachten? Jazeker, ook jij krijgt wat huiswerk, maar het is voor jezelf, je hoeft het niet in te leveren en je krijgt er ook geen cijfer voor. Bewaar het gemaakte huiswerk wel goed, want het komt je later nog van pas!
Op maandagavond is er om half 8 een vragenuurtje op Zoom. Daar kun je al je vragen kwijt, kennismaken met andere ouders en natuurlijk veel van elkaar leren! (Tegenwoordig noemen we dat een community...).

Wil je liever een privé-gesprekje met mij? Dan kun je gratis een half uurtje boeken in mijn agenda. Hoe je dat kunt doen, vind je in de informatiemail.

De laatste masterclass is live op Zoom en is alleen bedoeld voor ouders die niet zeker weten dat het hele probleem ligt bij hun kinderen, of de school, of misschien zelfs Mark Rutte, maar die ook de hand in eigen boezem durven te steken om een supersupportteam te worden.

Natuurlijk sluiten we af met een kort examen. En wie de training met succes heeft doorlopen en geslaagd is voor het examen, ontvangt natuurlijk van de juf een verrassing!

Inhoud van de training


Les 1:
De basisvoorwaarden. Laten we beginnen met een flinke open deur in te trappen, maar wel op een hele nieuwe manier natuurlijk.

Les 2:
Voorwaarde 1  Motivatie. Om iets te kúnnen leren, moet je het ook echt wíllen. Hoe krijg je ze zover?

Les 3:
Voorwaarde 2   Veiligheid.  Wie zich niet veilig voelt, gaat in de overlevings-stand en dat is geen goede staat om in te leren.

Les 4:
Voorwaarde 3    Focus.  Alles wat aandacht krijgt, groeit. Dat weten ze zelfs bij Ikea. Het gaat over concentratie en geheugentraining.

Les 5:
Voorwaarde 4  Planning.  Hoe voorkom je paniek en regel je een goede effectieve voorbereiding? Die vaardigheid is in een jongerenbrein nog niet ontwikkeld, maar we kunnen het ze wel leren...

Les 6:
Voorwaarde 5  Het supportteam.  Zeker in deze tijd belangrijker dan je denkt!Kosten
:  € 347,00.