I-cursusDe Internet-cursus Huiswerktraining

Vanaf september 2018 is er ook de mogelijkheid om huiswerktraining interactief te volgen via internet!
10 weken lang, elke dag een filmpje en een opdracht, waar je niet langer dan 20 minuten per dag mee bezig bent, maar een levenlang plezier van hebt.

Bekijk hier het introductiefilmpje

Het gaat over jouw studievoorkeuren, hoe je je brein opdracht kunt geven om je huiswerk te gaan maken, hoe je moet plannen en talloze interessante tips en wetenswaardigheden die je huiswerk niet alleen gemakkelijker, maar vooral ook veel leuker maken.

Hoe werkt het?
Je schrijft je in via nevenstaand inschrijfformulier en ontvangt vrijwel onmiddellijk een welkomstberichtje op whatsapp. Zodra het lesgeld is betaald, komt de postbode je een doos vol spulletjes brengen, die je handig kunt gebruiken voor de cursus.
Wel jammer dat je dan nooit meer kan zeggen dat je iets niet kon maken, omdat je het materiaal niet in huis had…

Zodra je de doos ontvangen hebt, begint de eerste les.
Als je het opdrachtje hebt gedaan, stuur je dit (het kan een filmpje zijn, een tekstje of een foto van iets wat je gemaakt hebt) terug en nog voor je de volgende dag uit school thuiskomt, ligt er al een reactie voor je klaar, én ook de volgende les. 
Je krijgt dus pas een nieuwe les als je er eentje hebt afgerond.

Het is de bedoeling dat je elke dag een les doet. Ze zijn ook ingedeeld in:
- maandag:     Het gaat over jou!
- dinsdag:       Breinfeitjes
- woensdag:    Wat ga je doen?
- donderdag:   Hoe ga je dat doen?
- en vrijdag:    Stop het in je geheugen!
Maar sla je eens een dag over, niks aan de hand, dan schuiven de lessen gewoon op. Pas als je al 3 dagen lang niets hebt opgestuurd zonder aan te geven hoe dat komt, dan vragen we je ouders wat er aan de hand is.     

Kosten
50 lessen, inclusief de doos met materiaal en persoonlijke begeleiding:
€ 649,00.

 Bovengenoemde student meldt zich aan voor deelname aan de I-cursus Huiswerktraining.
Na inschrijving ontvangen de ouders/verzorgers een e-mail met nog meer informatie en de voorwaarden. Indien zij hiermee akkoord gaan, wordt direct voor aanvang van de training het materiaalpakket toegezonden.