I-cursusDe Internet-cursus Huiswerktraining

Vanaf september 2017 is er ook de mogelijkheid om huiswerktraining interactief te volgen via internet!
10 weken lang, elke dag een filmpje en een opdracht, waar je niet langer dan 20 minuten per dag mee bezig bent, maar een levenlang plezier van hebt.

Het gaat over jouw studievoorkeuren, hoe je je brein opdracht kunt geven om je huiswerk te gaan maken, hoe je moet plannen en talloze interessante tips en wetenswaardigheden die je huiswerk niet alleen gemakkelijker, maar vooral ook veel leuker maken.

Hoe werkt het?
Je schrijft je in via nevenstaand inschrijfformulier en ontvangt vrijwel onmiddellijk een welkomstmailtje op jouw eigen e-mailadres. Zodra het lesgeld is betaald, komt de postbode je een doos vol spulletjes brengen, die je handig kunt gebruiken voor de cursus.
Wel jammer dat je dan nooit meer kan zeggen dat je iets niet kon maken, omdat je het materiaal niet in huis had…

Ook heb je dan al je eerste les, via de mail, ontvangen. Als je het opdrachtje hebt gedaan, stuur je dit (het kan een filmpje zijn, een tekstje of een foto van iets wat je gemaakt hebt) over de mail weer terug en nog voor je de volgende dag uit school thuiskomt, ligt er al een reactie voor je klaar, én de volgende les.
Je krijgt dus pas een nieuwe les als je er eentje hebt afgerond.

Het is de bedoeling dat je elke dag een les doet. Ze zijn ook ingedeeld in:
- maandag:     Jouw dag
- dinsdag:       Je breindag
- woensdag:    Wat?dag
- donderdag:   Hoedan?dag
- en vrijdag:    Enhoemoetikdatallemaalonthouden?dag

Maar sla je eens een dag over, niks aan de hand, dan schuiven de lessen gewoon op. Pas als je al een week lang niets hebt opgestuurd zonder aan te geven hoe dat komt, dan vragen we je ouders wat er aan de hand is.     

Kosten
50 lessen, inclusief de doos met materiaal en persoonlijke begeleiding:
€ 549,00.

 Bovengenoemde student meldt zich aan voor deelname aan de I-cursus Huiswerktraining, die begint in september 2017.
Na inschrijving ontvangt u een e-mail met de voorwaarden. Indien u hiermee akkoord gaat, krijgt u voor aanvang van de try out het materiaalpakket toegezonden.

Hou ook de facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes!